Xarcuteria Cal Valls som un establiment centenari de Vilafranca del Penedés. Aquest 2014 farà 129 anys que existim, un fet reconegut per la Generalitat de Catalunya, essent un orgull per a nosaltres.
La història de Xarcuteria Cal Valls és la d'una nissaga dedicada plenament a elaborar embotits de forma artesanal i de qualitat. Des de la cansaladeria que fou en uns inícis, fins a la botiga que ven els productes de porc que fem al nostre obrador i que complementem amb altres productes que vénen de fora i que fan de les nostres botigues un espai on comprar el bó i millor.
La carn provinent de Lleida és una de les nostres novetats. Porcs de pagès, alimentats al camp i que a Xarcuteria Cal Valls seleccionem per la seva qualitat, pel sabor específic i la tendresa que ofereix aquesta carn.
A la Xarcuteria Cal Valls, podeu comprar l'embotit al tall o ja tallat en pràctics envasos que en permeten una conservació més llarga. També podeu trobar menjars preparats, llestos per escalfar i menjar, pollastres, ànecs, canelons de carn i molt més.
Us esperem a qualsevol de les dues botigues que tenim a Vilafranca.
PRODUCTE FRESC DE PORC
- CARN FRESCA DE PORC ALIMENTAT ECOLÒGICAMENT
- LLOM
- COSTELLA
- CANSALADA VIADA
- CANSALADA DEL COLL
- OSSOS FRESCOS I CARETA
PRODUCTE FRESC DE VEDELLA DE GIRONA
- FILET
- ENTRECOT DE VEDELLA
- ENTRECOT DE BOU
- RODÓ
- JARRET (Part de la vedella que utilitzem per rostir)
POLLASTRE I CONILLS DEL PENEDÈS
- PITS, CUIXES, ALES...
- ÀNECS, POLLASTRES DE PAGÈS
- POLLASTRES FARCITS
- SUBMINISTRATS PER RÀFOLS PUJOL
XAI
- MITJANES, COSTELLES, CUIXES, ESPATLLES...
- CABRIT
PRODUCTES FRESCOS D'ELABORACIÓ PRÒPIA
- SALSITXA I BOTIFARRA CRUA
- BOTIFARRA CRUA "SENSE ADITIUS"
- BOTIFARRA CRUA AMB CARN DE PORC IBÈRIC
- CARN PICADA DE VEDELLA I DE PORC
- HAMBURGUESA DE VEDELLA I DE POLLASTRE
- MINI HAMBURGUESES (ESCALIVADA, FORMATGE, ESPINACS, CEBA)
- LLIBRETS ARREBOSSATS DE LLOM I DE POLLASTRE
- PINXOS
- COSTELLA AMB HERBES
PIZZES D'ELABORACIÓ PRÒPIA
- TONYINA
- PERNIL DOLÇ
- ESCALIVADA AMB FORMATGE DE CABRA
- VEGETAL (tomàquet natural a talls, carbassó i formatge brie)
- BOTIFARRA BLANCA I NEGRE
- I PER ENCÀRREC US PODEM FER LA QUE ENS DEMANEU
CROQUETES
- POLLASTRE ROSTIT
- PERNIL IBÈRIC
- BACALLÀ
CANELONS
- DE CARN
- D'ESPINACS
- LASSAGNA
- ALBERGINIA FARCIDA
LLEGUMS
- MONGETES, CIGRONS I LLENTIES
ALTRES ESPECIALITATS QUE US OFERIM A CAL VALLS
- PEUS BULLITS
- FRANKFURT
- FRANKFURT AMB BACON I FORMATGE
- ESCALIVADES AL FORN
- TRINXAT DE LA CERDANYA
- NUGGETS
- BUNYOLS DE BACALLÀ
- FIDEUÀ
PERNILS I EMBOTITS IBÈRICS:
PERNILS
- ESPATLLA DE TEROL
- ESPATLLA IBÈRICA
- PERNIL BODEGA
- PERNIL GRAN RESERVA
- PERNIL IBÈRIC
OFERIM ELS NOSTRES PERNILS AL TALL O EN PECES SENCERES
TAMBÉ OFERIM EL SERVEI DE DESSOSSAT DEL PERNIL.
I SI VOLEN ELS HI PORTEM A CASA.
EMBOTITS
- XORIÇ IBÈRIC DE "GUIJUELO"
- LLONGANISSA IBÈRICA DE "GUIJUELO"
- LLOM IBÈRIC DE "GUILUELO"
- "MORCON" I "JABUGUÍTOS" de -SANCHEZ ROMERO I CARBAJAL-
- "LOMITO DE BELLOTA"
FORMATGES I PATÉS
- CATALANS
- CADÍ DE BARRA
- URGELIA DEL CADÍ -D.O-
- FORMATGE FRESC I MATÓ
- CABRA DE LA GARROTXA
ESPANYOLS
- "MANCHEGO" D'OVELLA
- TORTA DEL CASAR
FRANCESOS
- BRIE
- COMTÉ
- FOL EPI
- EMMENTAL
- ROQUEFORT
ITALIANS
- PROVOLONE
- PARMESANO GRANA PADANO
- PARMESANO REGGIANO
SUÏSSOS
- TETTE DE MOINE
- GRUYERE
- EMMENTAL
FEM SAFATES DE FORMATGES PER EMPORTAR.
PATÉS
- 4 PEBRES
- FINES HERBES
- ESCALIVADA
- CEPS
- ROQUEFORT
- ANXOVA I OLIVES
FOIE MICUIT
SALMÓ FUMAT
EMBOTITS:
CUITS
- PERNIL DOLÇ
- BOTIFARRA BLANCA/NEGRE
- PATÉ I CATALANA
- BISBE BLANC
- CAP DE JABALÍ
- BISBE NEGRE
- MORTADEL.LA ITALIANA
- MORCILLA DE CEBA
CURATS
- LLONGANISSA
- LLONGANISSA AMB PEBRE
- XORIÇ CURAT
- LLOM EMBUTXAT
- FUET, SECALLONA I ESPETEC
- XORIÇ DE "CANTIMPALO"
- SOBRASSADA DE MALLORCA
- XISTORRA I XORIÇ FRESC
FEM SAFATES D'EMBOTITS PER EMPORTAR.
PRODUCTES DE TEMPORADA
-------------------------------------
BOTIFARRA D'OU
- PASSAT NADAL FINS CARNAVAL
BOTIFARRA CRUA AMB BOLETS
- DURANT LA TEMPORADA DE BOLETS (OCTUBRE A DESEMBRE)